Ny här? Registrera dig Har du ett konto?

Biker

Är född i Frölunda men bor i Jönköpingstrakten. 175 cm/73 kg.En go kille som bor på landet med mina två katter.
E lite repig i lacken men maskinellt funkar det mesta. Går säkert många mil innan ett ev ras????
Tycker om att skapa. Håller på med Silversmide.....syr i skinn( inga kläder men kan laga) har 5 symaskiner så klarar det mesta???? Älskar att vara i mitt garage och skapa där med.
Älskar musik, Böcker. Periodare med läsningen. Höst och vinter läser jag igenom många böcker. Spelat gitarr i ett par band. På sommaren är det min Harley som får brumma på vägarna. Älskar att åka iväg och fika eller ta en bit mat på något mysigt ställe.
Är en humoristisk kille och försöker se det positiva i det mesta. Behöver inte så mycket. Slutat jaga efter saker och ting. Ibland blir jag bara så lycklig av en kopp kaffe och en bra bok framför en go brasa när det blåser och regnar eller snöar. Tacksam för det jag har. Har hänt en del i mitt liv som gjort mig till den jag är. Ödmjuk och tacksam över det liv jag har idag.
Behöver ingen Mamma eller någon som passar upp på mig. Har levt själv många år och klarar mig själv men lite ensamt ibland. Är inte en desperat man som måste ha någon. Utan känns det rätt kan jag ev försöka igen. Man får se vad som händer????
Lite om mig. Vill ni veta mer så skriv.
Ha de gött enna!❤

Registrering 100% GRATIS och ger dig kontakt

Registrera Gratis Nu